+47 970 16 950 post@reweb.no

Ønsker du tilbud? Har du spørsmål? Ta kontakt!

Å lage en ny nettside er en prosess i flere faser. Det er mange valg som skal tas, og det er både lurt og besparende å gå grundig gjennom premissene for nettsiden. Vi sørger for å lose kunden trygt gjennom alle prosesser, så ingenting blir glemt. Alle spørsmål besvares.

 

Se hva vi tilbyrSe tidligere arbeider

Kontaktinformasjon

Frequently Asked Question (FAQ)

Hvor mye koster en nettside?

Kostnad er et viktig spørsmål for alle, og det er et vanlig spørsmål som stilles oss webdesignere. Det korte svaret på det er fra 15.000,- og oppover.

Men pris avhenger av mange faktorer. Planleggingsarbeidet er viktig for å avklare alle premisser som funksjonalitet, design osv. Så må en bestemme design og innhold. En nettbutikk er for ekesempel mer komplisert å sette opp, derfor koster det litt mer enn en enkel side som skal informere brukerne.

Det er også stor forskjell på å benytte en frilanser eller om du velger å bruke et byrå. Frilansere er som oftest vesentlig billigere enn byråer, men ikke noe dårligere.

En kan konkludere med at jo mer avansert og jo mer tidkrevende en jobb er, dess dyrere blir det. De aller fleste webdesignere jobber på timerater. En timerate ligger et sted mellom 500 og 1200 kroner per time.

Hva er WordPress?

WordPress er et gratis open source program for å lage nettsider. WordPress startet som en bloggtjeneste, men har utviklet seg til å bli verdens mest brukte software for nettsider. De skiver på egne nettsider at rundt 43% av alle nye nettsider som publiseres, er basert på WordPress.

WordPress er enkelt og sikkert å bruke, og gir webdesignere full kreativ frihet til å lage nettsider som kundene ønsker, og som en enkelt klarer å administrere.

Er det lurt med en supportavtale?

Dersom dere ikke ønsker å ha noe å gjøre med drift, backup, oppdateringer og bakenden av nettsiden (backend), så kan dere sette det bort til oss. Da sørger vi for å holde programvare på siden oppdatert, slik at nettsiden fungerer sikkert, optimalt og sømløst. Backup-løsninger er lurt å implementere.

Ta kontakt for tilbud på løpende supportavtale for ditt nettsted.

Hva menes med SEO?

SEO er forkortelse for Search Engine Searh Optimization. Det handler om hvor godt søkbar nettsiden din er for søkemoter som Google, Bing og andre. De fleste ønsker å komme høyt opp på søkelisten når en for eksemple søker etter «webdesigner Norge». Da er sjansen større for at kunden klikker seg inn til deg og forhåpntlig vis kjøper det du selger. For havne høyt opp på søkelisten, kan en gjøre en del grep.

Hva er domenenavn og webhotell?

For å lage en nettside som offentlig publisere ut på det åpne internettet, må en kjøpe et domenenavn (f.eks norge.no) som er knyttet opp til et webhotell/server. Det finnes mange leverandrer av dette, noen billige og noe som koster noe mer. De billige fungerer som oftest bra, men du får litt mer sikkerthet og fart hos de som koster litt mer. 

Vi hjelper våre kunder å velge leverandør av domene og webhotell. 

Kan jeg lage en nettside selv?

Ja klart du kan. Det finnes mange gode løsninger der ute med enkel dra-og-klikk funksjoner for å sette opp nettsider. De starter som regel med en gratis light-versjon, så må en betale for mer avansert funksjonalitet. Da må du i så fall sette deg inn i og lære deg alt selv om hvordan løsningen fungerer.

Tid er som kjent penger, så om du har mer enn nok med å bruke tiden din på andre ting, så tar vi gjerne på oss oppdraget med å gjøre jobben for deg.

Klar for å sette i gang med ny nettside?

Ta kontakt for uforpliktende tilbud
Kontakt oss her