+47 970 16 950 post@reweb.no

Vi tilbyr webdesign, innholdsproduksjon og synlighet på nett

Ny nettside? Annonsere på nett? Trenger nytt spennende innhold?
Kontakt for tilbudSe tidligere arbeider

Reweb.no tilbyr komplette pakker på websider og innhold

Websideutvikling & SEO

En funksjonell og pent utformet webside er viktig for alle som ønsker å lykkes på sine digitale flater. Reweb tilbyr pakkeløsninger med logodesign, grafisk profil og webside. Og skulle du trenge hjelp til annonsering og SEO (Search Engine Optimization), bistår vi gjerne med det. Vi har lang erfaring med webdesign, SEO og annonsering for våre kunder.

Websideutvikling

Webdesign handler om å designe og utvikle nettsteder. Dette inkluderer alt fra utformingen av layoutet og strukturen på nettstedet, til valg av farger, font og bilder. Målet med webdesign er å lage et attraktivt, brukervennlig og effektivt nettsted som gir gode opplevelser for brukerne og samtidig formidler nettstedets budskap på en tydelig og forståelig måte.

Webdesign er en kontinuerlig prosess, og det er viktig å holde seg oppdatert på de siste trendene og teknologiene innen bransjen. Dette kan man gjøre ved å delta på kurs og konferanser, lese fagartikler og blogginnlegg, og ved å prøve ut nye verktøy og teknikker.

I en verden hvor stadig flere mennesker bruker nettet for å finne informasjon og kommunisere, er webdesign en viktig faktor for å skape en vellykket online tilstedeværelse. Uansett om man designer enkle bloggsider eller store nettbutikker, vil god webdesign være med på å gi et profesjonelt og pålitelig inntrykk på brukerne og bidra til å øke trafikken og salget på nettstedet.

Webside support

Dersom du inngår en supportavtale med oss, vil vi sørge for at programvaren på nettsiden alltid er oppdatert, og sikkerheten vil ivaretas fortløpende. Med en supportavtale vil vi være behjelpelig når det skulle være behov 24/7. Vi tilbyr også opplæring på bruken av nettstedet.

Annonsering på nett

Det kan lønne seg stort å benytte annonsering på nett gjennom kanaler som Google, Facebook og andre kanaler. Men hva skal til å for å generere klikk og slag?
Ta kontakt så hjelper vi deg med annonsering så dine produkter og tjenester blir synelig på for potensielle kunder på nettet.

Søkeoptimalisering (SEO)

Vi i Reweb.no hjelper deg med å få siden din synelig på nett. 

SEO står for Search Engine Optimization – eller søkemotoroptimalisering på norsk. Dette handler om å ta de rette valgene når en produserer tekstinnhold som Google mener passer til de ulike søkene som gjøres. Passer det ikke, faller en raskt på søkeresultatene til Google. Det er derfor viktig å tenke nøye igjennom ordbruk og formuleringer i alt som pulibseres på websiden. I tillegg finnes det gode verktøy en kan implementere som hjelper til med SEO.

Innholdsproduksjon

«Content is king», heter det seg. Og det er ikke uten grunn. Innholdet på nettsiden er til syvende og siste det viktgste for besøkende, enten du ønsker å informere eller selge noe. Reweb.no bistår gjerne i å utvikle en strategi og en plan for innholdet ditt. For uten en plan, stopper det fort opp.
Vi har spisskompetanse på å produsere innhold.

Logo- og grafisk design

Alle bedrifter/organisasjoner trenger en logo som er gjenkjennbar for kundene.

Et merkevare bygges ikke uten en logo, og vi kan ta oppdraget i å designe ny logo eller ny grafisk profil for din bedrift eller organisasjon.

Video og droneopptak

Levende bilder (video) kan være et kraftfullt virkemiddel på en nettside, og det blir mer og mer vanlig å benytte video i ulike sammenhenger. Reweb.no har spisskompetanse på videoproduksjon, og kan ta oppdrag både med lavt budsjett, og mer påkostede produksjoner.

Droner er et perfekt verktøy til å gjøre opptak av video. Da kan en få lekre oversiktbilder med smidige kamerabevegelser. Vi tilbyr opptak med drone.

Tekstproduksjon

Tekstene en velger å publisere er noe av det mest vesentlige med en nettside. Det er i tekstene søkemotorene finner det brukerne leter etter, og det er derfor viktig å tenke og vurder nøye hvilke søkbare ord en benytter.

Ønsker du å sette bort arbeidet med tekstene, tar vi gjerne på oss ansvaret.

Fotografering

Etter tekst, er bilder vesentlig for både innhold spesielt og design generelt. Et godt bilde sier mer enn tusen ord, og en nettside er helt avhengig av gode, beskrivende og innholdsrike bilder. Brukerne forventer også bilder som suplerer tekstene.

idé- og konseptutvikling

Hva er hensikten med nettsiden? Hva ønsker en å oppnå? Det er i idéfasen at konseptet utvikles, og vi sammarbeider tett med kunden for å skape en nettside som er funksjonell og enkel å bruke.

Design og utforming

Design handler om estetikk og lesbarhet. Valg av typografi, farger og former utgjør designet, og vi følger selvsagt gjeldende grafisk designprofil for organisasjonen. Husk at bruken av bilder er viktig for det helhetlige designet.

Innhold

Innholdet på nettsiden er det som avgjør om det blir salg eller ikke. Ved smart og riktig bruk av tekst, bilder, video og grafikk, er det større sjanse for salg.

Løsning

Etter en kreativ prosess skal en stå igjen med et produkt som fungerer godt for brukerne, og som som resulterer i økt besøk og mer salg.

Vi tilbyr Komplett websidepakke

Websideutvikling

Webside Pakketilbud

Vi i Reweb tar gjerne på oss jobben med å sette opp en helt ny side bra bunnen av. Vi loser våre kunder sikkert igjennom prosessen fra start til slutt.

 • Webdesign
 • Planlegge UI / UX
 • Bygge nettside
 • SEO
 • Google Analytics
 • E-post-abonnement for brukere
 • Sikkerhet

Webside Redesign

Redesign av webside

Det er ikke alltid en trenger en helt ny webside bygget opp fra bunnen av. Noen ganger kan en videreutvikle det en allerede har, dersom det er mulig. Ta gjerne kontakt for en vurdering, så kan vi sammen ta en avgjørelse på om det lønner seg å redesigne eller designe noe nytt.

Redesign kan innebære:

 • Oppdatering av programvare
 • Nye undersider
 • Ny logo/grafisk profil
 • Ny bilder/fotografier
 • Kvalitetssikring av tekstinnhold
 • Ikoner

Andre pakker

SEO- & Analysepakke

Reweb hjelper deg gjerne med å sikre god SEO slik at flere kunder besøker nettstedet. I tillegg kan vi bistå med å få i gang analyseverktøy som Google Analytics.

Bygg en abonnementsbase

Faste besøkende og kunder bør en ta godt vare på. Da kan det være en god idé å opprette et abonnementstilbud som sender ut regelmessig nyttig informasjon på epost eller andre kanaler. 

Sette opp en nettbutikk

Selger en noe fysisk bør en definitvt ha en nettbutikk som gir kunden mulighet til å handle når som helst og fra hvor som helst i verden. Hva med en nettbutikk som kommuniserer direkte med regnskapsprogrammet?
Reweb bistår gjerne i å sette opp nettbutikken for din bedrift.

Digital markedsføring

Det kan lønne seg stort å benytte annonsering på nett gjennom kanaler som Google, Facebook og annet. Men hva skal til å for å generere klikk og slag?
Ta kontakt så hjelper vi deg med annonsering så dine produkter og tjenester blir synelig på for potensielle kunder på nettet.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud